Om oss

Her finner du frisører med faglig dyktighet, kreativitet, godt humør og en genuin interesse for gjesters ønsker og behov.

Abzint frisør drives av Vibeke Lillevold Almquist. Her har frisørene en ekstrem passion for faget og de gjør alltid sitt ytterste for å levere på et skyhøyt nivå. Med kontinuerlig kursing og oppfølging av dagens trender vil vi alltid ha det perfekte utgangspunkt for å hjelpe akkurat deg!!

Som både Dame- og Herrefrisør hjelper vi deg uansett anledning og vi klipper mer enn gjerne barna dine også. Her blir du tatt imot med professjonalitet, og service er en selvfølge!

Vi ønsker deg hjertelig velkommen =)

Vibeke L - Art Director / Daglig leder

Gikk ut frisørskolen i 2003 og i 2012 startet hun Abzint Frisør AS. Vibeke er kreativ og nyskapende. Hun er ekstra dedikert til folieteknikker, presisjonsklipper og kreat...

Les mer

Guro - Seniorstylist / Faglig leder

Tok sitt svennebrev i 2012, med høyeste utmerkelse. Som faglig ansvarlig i salongen er hun alltid oppdatert på de seneste trender og teknikker. Guro er eksperten når det...

Les mer

Vilde - Juniorstylist

Vilde er ny hos oss i abzint. Hun har fullført læretiden sin i annen salong og er nå helt i innspurten før oppmelding til sitt svennebrev.

Oscars gate 35B, 0258 Oslo
Telefon 22 42 20 19